BANVİT BASKETBOL KULÜBÜ'NDE YENİ YIL COŞKUSU!..

BANVİT BASKETBOL KULÜBÜ





Banvit Basketbol Kulübü, 25.Aralık Salı günü düzenlenen Christmas gecesinde bir araya geldi. Oldukça neşeli geçen organizasyonda herkes birbirinin yeni yılını kutlarken, daha başarılı bir 2013 yılı için dileklerde bulunuldu.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda, Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Banvit BK ve Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Bandırma Kırmızı BK'nın yerli-yabancı sporcuları, teknik-idari kadroları, altyapı sporcuları ile Kulüp personeli biraraya geldi. Ayrıca Banvit A.Ş. kurucusu Vural Görener, Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Banvit A.Ş. Genel Müdürü Turgut Görener ve Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç aileleriyle birlikte geceye katılırken, Banvit A.Ş.'nin yöneticileri de düzenlenen organizasyonda yer aldı. Son derece keyifli geçen gecede sporculara, çalışan personele ve çocuklarına Kulüp Yönetimi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.




Gecede birer konuşma yapan Banvit A.Ş. Kurucusu Vural Görener, Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Banvit A.Ş. Genel Müdürü Turgut Görener ve Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, yeni yıl kutlamasında bulunurken, Kulüp'ün her kademesinde çalışan ve emeği geçen personelin 2013 yılını çok daha başarılı geçirmesi için temennilerde bulundular. Ayrıca tüm sporcular ve personel Banvit bünyesinde olmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler.




Yapılan konuşmaların ardından, artık gelenekselleşen Banvit BK takviminin tanıtımı gerçekleştirildi. Banvit A.Ş.'nin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile ortaklaşa olarak yürüttüğü Kızlar Banvit'le Okula”  projesi kapsamında hazırlanan 2013 takvimleri büyük beğeni topladı.



Takvim tanıtımını takiben, 4 sezondur Banvit BK forması giyen 2. kaptan Keith Simmons ve eşi için hazırlanan sürpriz pasta kesildi. Geçtiğimiz yaz evlenen çiçeği burnunda çift bu sürpriz karşısında duygusal anlar yaşadı. Gece, yılbaşı hediyelerinin dağıtılması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli